Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Riu Helios Paradise este localizat in statiunea Sunny Beach, direct pe plaja si la 2 km distanta de centru.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: restaurant principal cu terasa, restaurante a la carte, snack bar cu terasa in zona piscinei, bar pe plaja, lounge bar cu terasa, lobby bar cu terasa, karaoke bar, bar la piscina, Wi-Fi gratuit in tot hotelul, 2 piscine exterioare dintre care una cu Jacuzzi, piscina pentru copii cu tobogane, piscina interioara, magazine, centru SPA&Wellness, 2 sali de conferinta, programe de animatie pentru copii, club pentru copii RiuLand, Riu4U pentru adolescenti, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, fitness, programe de animatie pentru adulti, muzica live, salon de infrumusetare, sporturi acvatice, calarie, mini golf, parcare.

Facilitati camere

Toate camerele au in dotare: aer conditionat, televizor cu programe prin satelit, telefon, mini bar, grup sanitar propriu cu dus, uscator de par, oglinda cosmetica, balcon sau terasa, seif, Wi-Fi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )
Lift
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Sala de conferinta
Wi-fi / Wireless Lan
piscină interioară

Locatie