Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander The Great


Descriere

Hotel Alexander The Great, asezat pe o colină, cu o priveliște splendidă deasupra mării, cu o plajă premiata Blue Flag, asigură pentru clienții săi o gamă foarte variată de facilități de cazare, masă și petrecea timpului și este o excelentă alegere pentru cei ce caută o vacanță relaxanta și confortabilă.Facilitati camere
Camerele, elegante și spațioase, pun la dispoziție grup sanitar cu cadă sau dus, uscător de păr, balcon sau terasă, aer condiționat și încălzire centralizată, telefon, minibar, televiziune prin satelit, internet (contra cost) și seif (contra cost).

Facilitati Hotel
Hotelul dispune de recepție, lobby, bar, restaurant principal, bar la plajă, magazin de suveniruri, magazine cu bijuterii, grădină mare și frumoasă, sală de jocuri, tavernă grecească, cafébar, mini market, club de noapte, parcare, room service, restaurant a la carte, seif la recepție, piscină, piscină pentru copii, loc de joacă, teren de tenis, cameră pentru bagaje, internet wireless, salon de înfrumusețare, bibliotecă, plajă amenajată cu șezlonguri și umbrele (contra cost). Se pot practica sporturi nautice. Deasemenea există salon pentru masaj. Hotelul organizează seri grecești cu muzică live. Proprietatea pune la dispoziție un lift care asigură accesul la plajă.

Website
www.alexanderthegreatbeachhotel.com

Tip masa:
Demipensiune

Categorie:
4*

Localizare:
Hotelul este localizat în stațiunea Kriopigi, la doar 1,5km de centru și la 2,5km de Kalithea, renumită pentru viată să de noapte.

Descriere:
Hotel Alexander The Great, asezat pe o colină, cu o priveliște splendidă deasupra mării, cu o plajă premiata Blue Flag, asigură pentru clienții săi o gamă foarte variată de facilități de cazare, masă și petrecea timpului și este o excelentă alegere pentru cei ce caută o vacanță relaxanta și confortabilă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Xerox
Terasa
Tenis de masa
Tenis
Sporturi nautice
Snack bar
Servicii de curatatorie
Schimb valutar
Sala de Conferinte
Room service
Restaurant
Receptie
Piscina
Parcare
Loc de joaca pentru copii
Lift
Internet wireless
Inchirieri auto
Gradina
Fax
Facilitati pentru persoane cu handicap
Camere pentru nefumatori
Camera de bagaje
Biliard
Bar
Aer conditionat