Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Maria Louisa Studio


Descriere

Așezat într-o grădiniță delicat întreținută, decorat cu mici obiecte de artă realizare de mână, cu picturi sugestive despre frumusețea locurilor, micul hotel, prin camerele sale decorate cu mult bun gust și prin amabilitatea celor ce îl administrează, te va face să te simți ca într-o poveste. Facilități camere:
Camerele sunt dotate cu chicinetă utilată cu plită, hotă, masă, frigider mare și cuptor electric, televizor LCD, aer condiționat inclus, internet wireless gratuit, baie proprie cu duș și boiler. Camerele au balcon/terasă cu vedere spre gradină și spre munte. Se pun la dispoziția turiștilor consumabile şi prosoape la început de sejur (nu se schimbă până la check out). Curățenia se face doar la check în (pe perioada sejurului nu se asigură curățenia).

Website:
http://www.marialouiza.gr/

Tip masă:
Self-catering

Descriere
Așezat într-o grădiniță delicat întreținută, decorat cu mici obiecte de artă realizare de mână, cu picturi sugestive despre frumusețea locurilor, micul hotel, prin camerele sale decorate cu mult bun gust și prin amabilitatea celor ce îl administrează, te va face să te simți ca într-o poveste.

Facilităţi hotel:
Maria Louisa dispune de recepţie, piscină exterioară dotată cu șezlonguri şi umbreluţe, loc pentru a servi micul dejun, terasă, loc de joacă pentru copii și parcare publică. În incinta unității de cazare se află un magazin cu obiecte handmade făcute chiar de proprietară.

Recomandare
De ce îți recomandăm această cazare? ✓ Aer condiționat inclus ✓ Internet Wi-Fi gratuit ✓ Loc de joacă pentru copii

Categorie:
3*

Localizare:
Studioul Maria Louisa este situat la o distanță de 300m de plaja publică (cu umbrele și șezlonguri gratuite, consumația la bar fiind obligatorie) și la 500m de centrul staţiunii Pefki unde se află taverne și restaurante, la care puteți degusta o varietate de preparate mediteraneene.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Terasa
Sala de asteptare
Piscina
Gradina
Aer conditionat